Salutare!
Buletele de cascaval se fac atat de repede si de usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati!
Haideti sa vedem lista de ingrediente:
300 gr cascaval
200 gr telemea
2 oua
5 linguri faina
1 lingurita praf copt
ulei pentru prajit
Mod de preparare bulete de cascaval:
Radem cascavalul si telemeaua. Eu am avut o telemea grasa si sarata de oi. Daca doriti puteti folosi doar cascaval mie insa imi plac mai mult combinate astfel si am observat ca cele doar cu cascaval devin ceva mai uscate cand sunt reci.
Adaugam ouale.
Amestecam cu mana pana le incorporam.
Adaugam faina si praful de copt si framantam pana obtinem o bila compacta si usor lipicioasa. Faina o adaugati putin cate putin pana ajungeti la consistenta optima. Daca branza si cascavalul nu sunt suficient de sarate mai adaugati sare.
Modelati bilute ceva mai mici decat marimea unei nuci.
Prajim buletele in baie de ulei incins. Nu puneti foarte multe in tigaie fiindca vor mai creste si daca sunt prea inghesuite nu se vor praji uniform.
Le prajim pe ambele parti pana se rumenesc usor.
Pofta buna!